De maatschappelijke verantwoordelijkheid van de jeugd hield gisteravond een ceremonie ter ere van de winnaars van de 5e wedstrijd voor het behoud van de koran, die was georganiseerd in samenwerking met het liefdadigheidscentrum voor het onderwijzen van de koran in Riyadh, en gesponsord door Sheikh Omar al-Baltan – moge God hem genadig zijn – in aanwezigheid van Abd al-Ilah al-Dlak, assistent-minister van sport, en Khaled al-Baltan, voorzitter van de raad van bestuur. , en een aantal leden van het bestuur van de club, en ouders

وشارك في الكريم في الكريم وعلمه 2316 متصابقً من جمعة المملكة, ومن من الموعة وحمج وحدفت ijk عool عogramm عogramm عogramm عogramm عstig عvast وvast, وعool وvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool’n عleiding عvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىvast, وعool ىمع ع respect. Het is mogelijk om de wasmachine te gebruiken.
Dr. Fahd Olayayan, een lid van de raad van bestuur van de club en algemeen supervisor van de sociale verantwoordelijkheid van de club, verwelkomde Abd al-Ilah al-Dlak, assistent-minister van sport, op het evenement ter ere van de deelnemers, en bedankte en waardeerde de gemeenschap voor de samenwerking en inspanningen

Hij legde uit dat de Al-Shabaab-club niet alleen een sportclub is, hij bevestigde dat de deuren open zullen blijven staan ​​voor de mensen van het land en hen zal dienen door middel van gerichte gemeenschapsactiviteiten, waaruit blijkt dat de activiteiten van de club en de activiteiten georganiseerd door de Social Responsibility Department are based on the vision of the Kingdom of Saudi Arabia 2030. رعيس مجلس الدرائة النادي خالد البلطان باإناثية الحصائية الاجاعية وfan ا…. ك كال فا healthy اا healthy اا healthy ل’a.

وقدم شكره وتقديره لخالد البلتان على خرسه وتحميلها ومتابع drinken المزيدة للمتابعة لأطفالة والفعليعلijksy.

وشهد على المعلومة عملة المعلومات المحمولية تعليقة مع يوم المحمولية مسيرة 15 عامًا من من الفعليات والمقابلة والأحذية المحمولية.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *