De Amerikaanse miljardair Elon Musk, en een groep experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en uitvoerende managers, vroegen in een open bericht om 6 maanden te stoppen, om een ​​”sterker systeem” te ontwikkelen dan de chatrobot “ChatGPT-4”, die werd gelanceerd door het bedrijf “OpenAI” onlangs.

En de experts en managers van het Future of Life Institute zeiden: “We moeten alleen sterke kunstmatige-intelligentiesystemen ontwikkelen als we er zeker van zijn dat de effecten positief zullen zijn en de risico’s onder controle zullen zijn.”

وتسايلوا: «هل جوب أن نسمح للآلات بإغراق قناطنا المدينية بالدعاية والقبعة?.. هل جبل أن نتور عقولًا غير بشرية قد تعرفنا تصفعًا وإقاعً في إناث وتتفعل علينا وتحل محلنا?».

“Reuters”-: “Reuters”-: “Het is mogelijk om een ​​account aan te maken.”

ووقع كافير من 1000 Persoon ع على الرسالة, م م م م ب ب ب ب ب ب ب ب ب ,,,,, ا ا ا ا ا ا, ب ب min ijk يلون ماسك, الدهorp كان ق SO SO

Als u een probleem hebt met het gebruik van uw geld, kunt u het beste uw geld verdienen

“Reuters” meldde dat het bedrijf “OpenAI” niet reageerde op zijn verzoek om commentaar te geven op deze open brief, waarin werd geëist dat de ontwikkeling van kunstmatige-intelligentiesystemen zou worden stopgezet totdat onafhankelijke experts tot gemeenschappelijke beveiligingsprotocollen komen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *