علقت “تعددل السعودية” in the session today Sunday, April 2, 2023 shares شركة المديسة والخليج للتعمير والخليج للطائرة للتحميل للتحميل والكليج للتعليمة والكابوني القبضة, وجموعة عنام القبضة, وشركة الخليج للتدريب للتعليقة, والشركة السعودية للتدريب للتدريب وعدلية, وشركة السعودية للتدريب للتدريب وعدلية, Het is mogelijk om het apparaat uit te schakelen.

“Tadawul” in de verklaring, dat de opschorting van de handel in deze aandelen komt omdat de bedrijven niet verplicht zijn om de jaarlijkse financiële regels bekend te maken die eindigen op 31 december 2022, gedurende de reguliere periode die is gespecificeerd in de regels van het financiële plan en lopende obligaties uitgegeven door de Autoriteit Financiële Markten.

Ik heb bevestigd dat dit is gebaseerd op de bevoegdheden van de markt zoals bepaald in de noteringsregels en de procedures voor het opschorten van de handel in de beursgenoteerde effecten, en de handel in de aandelen van het bedrijf zal worden hervat gedurende 20 handelssessies vanaf maandag 3 april 2023, en de bedrijven moeten de financiële regels voor het einde van de zitting op zondag 7 mei 2023 publiceren

Daarin werd uitgelegd dat als één van de vennootschappen het financieel reglement niet bekendmaakt in de genoemde periode, de aandelenhandel vanaf maandag 8 mei 2023 wordt opgeschort tot de bekendmaking van het financieel reglement.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *