فرّت العربية العربية للمسجد الحرام والمسجد النباوي, vertegenwoordigd in het bureau van technische zaken, exploitatie, onderhoud en beheer van faciliteiten, ٢٠٠ ventilatorspray, om de atmosfeer van Al-Masjid te koelen voor de dienst van Al-Masjid en zijn omgeving van God.

وتقوم هذا المراوح بتلتيف الايفور في ساحات المسجد الحرام met behulp

Sproeispiegels en watermistzuilen worden gebruikt om de lucht te koelen in openluchtruimten, waar water onder hoge druk door een hogedrukpomp (minimaal 42 kg/cm2) in speciale hogedrukleidingen wordt gepompt en nadat het water is gepasseerd door het filter om het water te zuiveren, het bevat al het water (2 van 1 stuk) van het water.

Het aantal sproeiventilatoren is 250 ventilatoren verdeeld over de vloer van de Al-Masjid al-Haram, op een hoogte van ongeveer 4 meter vanaf de grond, met een diameter tot 38 inch, met een luchtstroomsnelheid tot 1100 CFM, en een lengte van ongeveer 10 meter, en wordt bediend tijdens gebedstijden wanneer de al-Masjid al-Haram vol is van de temperatuur van de hitte.

Het sproeiventilatorsysteem is het meest geschikt en het beste voor airconditioning in open ruimtes, waar de temperatuur van de buitenlucht met 6 graden Celsius wordt verlaagd en de koelbelasting 52 kilowatt bereikt voor één sproeiventilator, met een koelrendement van meer dan 50 %.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *