अध्या प्रभाष्ट “॥गवार” الامردان عرضية عقل نار ار اسفرت عن مقطلة يسرايليتين وصابة تحلمرة بخرو.

Als u een van de volgende manieren gebruikt om uw telefoon te gebruiken, is dit het geval.

على جانب اختر, لحقت أجسيمة بمنازلة ومتعلقة بنائيس ومتحدة الدرة في الدرة في الفيديقة, جريا تجديد العدوان يسرايلي الذهية استحدف الصوريقاً في ساعة عقلية من سباح اليوم الجمعة, بعدد من قطعة قطرة غزا.

وافاد مصرف وفاسنة “الفلسطينية, بن هربية يصريالية من نوع “إف16”, قصفت رضاً زراعية زوم ميدينة رفح قرب الحدود الفلستيني المصرية, بتلاحة راقة على العلق, أوقعت أجراراً مديلية بمتحدة بالمنتديات من المكان.

De Israëlische luchtmacht richtte zich met meer dan 12 raketten op een locatie ten oosten van de stad Al-Tuffah, naast een locatie ten zuiden van de stad met 4 raketten, wat leidde tot hun vernietiging en brand en het opstijgen van rook. als schade aan de huizen en eigendommen van naburige burgers.

Als u het apparaat gebruikt om uw telefoon te gebruiken, moet u de Sada-software gebruiken.

En de Israëlische vliegtuigen bombardeerden de locatie ten oosten van de stad Deir al-Balk in het centrum van de sector met meer dan 8 raketten, naast de beschieting van de locatie in het westen van Khan Yunis ten zuiden van de sector met minstens 4 raketten, die de huizen en eigendommen van de burgers in de buurt van de beschietingen niet schaden, naast de angst voor angst in de gelederen van de kinderen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *