Opende de algemene administratie voor transport, vertegenwoordigd door de administratie van de moslims, een aantal van de hoofdingangen van de Al-Masjid al-Haram voor de in- en uitgang van de moslims, namelijk de ingang (٩١, و٩٠, و٨٩, و٨٨, و٨٧) voor de gebedsruimtes op de begane grond, en de ingang van de Jasr Ajiad en de ingang van de Salam (91) en de ingang van de Salam (٨٤) en de ingang van de Salam (٨٤) (٧٤) Dit is het geval.
De manager van de administratie van de moslims achter Bin Najar Al-Otaibi legde uit dat de in- en uitgangen werden geopend om drukte en samenscholing in de moskeeën te voorkomen, en als ze vol waren, werden de moslims doorverwezen naar de moskeeën van de uitbreiding van Saoedi-Arabië. .
En dat de administratie de voorbereiding van de gebedsruimten inspecteert om de bezoekers te ontvangen, en coördineert met de relevante autoriteiten om het grootste aantal gebedsruimtes te openen in samenhang met de toename van het aantal tijdens de heilige maand Ramadan om de verplichte gebeden te verrichten en het Tarawih-gebed met gemak en gemak, en de administratie waakt ervoor om niet in de hoofd- en zijgangen te gaan zitten die naar de hoofd- en zijgangen leiden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *