Als de “Telefoon”-functie wordt gebruikt, wordt de machine ingeschakeld.

Het Saoedische technische team, dat de mechanismen besprak voor de heropening van de vertegenwoordigers van Saoedi-Arabië in de Islamitische Republiek Iran, arriveerde begin deze week in de hoofdstad Teheran, en het Saoedische technische team, voorgezeten door Nasser bin Awad al-Ghanom, ontmoeting met ambassadeur Honardoost op het ministerie van Buitenlandse Zaken van Iran, op het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken in de hoofdstad Teheran.

Tijdens de bijeenkomst sprak het hoofd van het team zijn dankbaarheid uit aan het hoofd van de bijeenkomst, ambassadeur Honardost, voor wat het team ontving door het team te beschermen en de procedures voor de ontvangst van het team te vergemakkelijken, terwijl Honardost de bereidheid van de regering en hun bereidheid om alle faciliteiten en ondersteuning te bieden om de missie van de Saoedische delegatie te vergemakkelijken.

Dit is in overeenstemming met de tripartiete overeenkomst tussen Saoedi-Arabië, de Islamitische Republiek Iran en de Volksrepubliek China, naast wat de twee partijen waren overeengekomen tijdens de discussiesessie tussen prins Faisal bin Farhan bin Abdullah, minister van Buitenlandse Zaken, en de minister van Buitenlandse Zaken van de Islamitische Republiek Iran, Hussein Amir Abdallahian, die plaatsvond op 6 februari 2023 in de Verenigde Staten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *