نفقت المعلومات العربية للمسجد الحرام والمسجد النبعي, مُمتحلة في دائرة في المسجد المسجد المسجد الحرام, تصفعً من الفحوصات من الحوساست لليمعم للمسجد المبارك لكبار السند, تيلة ايما شهر رمضان المبارك, في في سوقاء المسجد المبارك, عن ترجمة فرق المتحديقة الحرام.

Omar bin Suleiman al-Muhammadi legde uit dat dit deel uitmaakt van het initiatief “Geven aan de armen en de mensen gelukkig maken”, verwijzend naar het intensiveren van inspanningen om de gasten van de Meest Barmhartige te dienen, en aandacht te schenken aan de ouderen, en aan hen voorzien van alle noodzakelijke humanitaire diensten en faciliteiten die hen in staat stellen hun rituelen volledig uit te voeren.

Hij voegde eraan toe dat het medische team tevreden zal zijn met de gezondheid van de president van de republiek, het gaat om de organisatie van de eer van de president, onder het motto: “Van het einde van de dag tot de overname”, het onderzoek naar de president ontwikkeling (2024).

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *