Amir al-Madinah Al-Munaura, Faisal bin Salman, voorzitter van de Raad van Toezicht, de Stichting voor Al-Waqf Gezondheidszorg, wat betekent dat er voor sommige inwoners gezondheidszorg wordt verleend die geen gratis gezondheidszorg en een ziektekostenverzekering voor bewoners van ziekenhuizen.

Het schenkingsfonds heeft tot doel tot 2025 activa ter waarde van 200 miljoen riyals te verzamelen om de opbrengsten van de exploitatie ervan te verkopen op schenkingskosten, aangezien het een van de schenkingsinitiatieven is om individuen en instellingen uit de particuliere sector de mogelijkheid te bieden bij te dragen aan het verlichten van het lijden van de beoogde patiënten.

Tijdens de ceremonie overhandigde prins Faisal bin Salman de ziektekostenkaart aan de eerste begunstigde van de waqf al-Shafaa gezondheidsdiensten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *