De leider van de militaire steun, Muhammad Hamdan Daqloo, bekend als “Hamidti”, zei dat de Egyptische strijdkrachten worden beschermd in de basis van Merway in Noord-Soedan “in de bescherming en veiligheid”, na een videoclip waarin de detentie van een groep te zien is van de Egyptische strijdkrachten in het huidige conflict.

وقد مساعة السبتتN, أن “نحن عسفون للفيديوحاib (التي تم عكليتها للقوات المصرية)”, تلات عرce8.

En wanneer سُآل عما ادي كانت الفورة المصرية قيد التعليقة, قال حميدي إن ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond. gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond ا gezond

Als u de volgende vraag heeft: “Als u uw geld uitgeeft, gaat u morgen naar huis.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *