Het hoofd van het Gemengd Onderhandelingscomité voor de regering van gevangenen en gedetineerden, Alluwa Al-Raqin Nasser bin Thanian, zei dat wat er wordt besproken op de lippen van enkele leiders van de familiegroep van de Houthi’s en sommige van hun communicatieplatforms, is om de betaling van de familie niet te erkennen (104) en het vertegenwoordigt een onethische en onethische actie.
Hij voegde eraan toe dat de waarheid over het verzamelen van families uit de laatste groep van de familie- en gevangenenuitwisselingsoperatie een uitbreiding is van de ontkenning van de Houthi’s om elementen en strijders in eerdere rondes te ontvangen, en een uitbreiding van het gedrag van de Houthi’s voor eerdere initiatieven, en dat dit de selectiviteit verklaart bij het erkennen van de ontvangst van bepaalde namen en persoonlijkheden met sociale en klassenbanden, en dat de niet-erkenning van sommige families Het komt tegelijkertijd met de huidige positie van de Houthi’s van het veranderen van de interne allianties en loyaliteiten en hun reflecties op de mensen en familiestrijders uit deze allianties en componenten of tegelijkertijd met de etnische en regionale sociale beschuldigingen.


By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *