kopie van Zijne Hoogheid de Koning Prins Abdulaziz bin Saud bin Nayef bin Abdulaziz Minister van Binnenlandse Zaken, Zijne Hoogheid de Koning Salman bin Abdulaziz Al Saud, en Zijne Hoogheid de Koning Prins Muhammad bin Salman bin Abdulaziz, het Kabinet, en hun felicitaties – moge God bescherm ze – aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken ter gelegenheid van het succes van de veiligheidsplannen

با ن ب ن ب ن

Als u een betalingsachterstand heeft, kunt u een beroep doen op de kosten van uw bedrijf Als u de kosten van uw account wilt wijzigen, kunt u uw geld verdienen met het betalen van geld Het is mogelijk om het apparaat te gebruiken.

En de prijs van de grote inspanningen van de veiligheidsmensen in het seizoen van het leven, die een aanzienlijke impact hadden op de bescherming van de mensen, de aanbidders en de bezoekers, inclusief de speciale en effectieve deelname van de veiligheidssectoren aan de oorlog.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *