Verwacht dat de National Weather Service in haar rapport over het weer voor deze dag aanhoudt met zware regenval vergezeld van koude buien en actieve winden die leiden tot sneeuwstromen in de gebieden van Al-Riyad.

Het is onmogelijk

Er is nog steeds kans op langdurige onweersbuien die gepaard gaan met kou en bedrijvigheid in de oppervlaktewind, die vooral sterk is in delen van de regio’s Al-Qassima, Medina, Tabuk, Al-Jawfa, de noordgrens en delen van het oosten. regio.

الضباب

Als u het apparaat gebruikt, kunt u het beste uw geld verdienen.

حرقة الرياح

Het rapport wees erop dat de beweging van de oppervlaktewinden op de Rode Zee in het noorden van het westen 18-38 km / u is en de wind in het zuiden van het oosten. , en de hoogte van de golf is van een meter anderhalve tot een meter.

Als u de kosten van het gebruik van uw apparaat wilt wijzigen, kunt u uw geld verdienen in de zomer van 12-32 uur in de week van 12 tot 32 uur Dit is het.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *