De gebeurtenissen van de ontmoeting tussen het team van Real Madrid en het rivaliserende team van Girona, in het kampioenschap van de competitie en het koninklijke team met vier doelpunten tegen twee doelpunten, eindigden.

Hoe u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld Het is mogelijk om het te doen.

Open de registratie ten voordele van de club van Girona, de speler Valentin Castellanos in de 12e minuut van de start van de wedstrijd, vervolgens scoorde Castellanos het tweede doelpunt in de 24e minuut, voordat Vinicius Junior het eerste doelpunt scoorde voor Real Madrid, en het eerste doelpunt viel na een prachtige pass van Marco Asensio.

In de tweede helft wist Valentin Castellanos in de 46e minuut het derde doelpunt voor Girona te maken.In de tweede helft scoorde Valentin Castellanos het vierde doelpunt in de 62e minuut, voordat Lucas Vázquez het doelpunt scoorde voor Real Madrid.

Als u een prijs van 41 uur heeft, kunt u de kosten van het programma wijzigen Hij heeft een score van 65 punten behaald.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *