Het Nationaal Meteorologisch Centrum verwacht in zijn rapport over het weer van vandaag dat zware onweersbuien zullen aanhouden, leidend tot hevige regenbuien, vergezeld van koude en actieve winden, met beperkt horizontaal zicht over delen van Riyad, Al-Qasimah, Ha’ail, Aseer, Regio’s Jizan en Najran. .

Het is onmogelijk

Als u een probleem hebt met het maken van een waslijst Als u een wasmachine gebruikt, kunt u de wasmachine gebruiken.

حرقة الرياح

Het rapport wees erop dat de beweging van de oppervlaktewind op de Rode Zee van noordwest naar noordwest en van zuidwest naar zuidoost is en ‘s nachts naar het zuiden zal veranderen met een snelheid van 18-40 km/u.

Dit is het geval

En de hoogte van de golf is van één meter tot twee meter op het noordelijke en centrale deel, en een halve meter tot anderhalve meter op het zuidelijke deel, en de toestand van de zee is licht tot gemiddeld.

terwijl de beweging van de oppervlaktewind op de noordelijke Arabische Golf naar het noordwesten is met een snelheid van 16-38 km / u, en de golfhoogte van een meter tot een halve meter is, en de zee middengolf is.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *