Het is belangrijk dat u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld. جورجينا

Hoe werkt het? Wat is de beste manier om geld te verdienen? وحً.

Terwijl de krant Marka Española zei: Ronaldo is momenteel niet gelukkig in zijn gezinsleven met Georgina, die al 7 jaar bij haar woont

Cristiano Ronaldo woont al 7 jaar bij Georgina, en toen begonnen ze eind 2016 te daten toen Aldon Real Madrid vertegenwoordigde, daarna werd de relatie voortgezet tijdens de vluchten van Al-Tayer met Juventus en Manchester United, daarna de overwinning.

De Franse krant France Football meldt vanuit een bron dicht bij de Portugese ster Cristiano Ronaldo, de speler van het Al-Nasr-team, dat er wel meningsverschillen zijn tussen Ronaldo en zijn Argentijnse vriendin, maar dat de speler een moeilijke periode doormaakt na het negatieve nieuws. resultaat met zijn team.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *