Ik ben blij met mijn moeder IR ودكتوراه» voor het volgende universiteitsjaar 1445هـ.

De universiteit legde uit dat het geldig is van woensdag 20 / 10 / 1444 tot en met 30 / 10 / 1444 op 20 oktober 2014. حبين في تقديم على هذا الجمعة, elektronisch via het elektronische portaal van de universiteit, volgens de voorwaarden van aanvaarding gespecificeerd door de wetenschappelijke faculteit لموقعة.

Het is ongeveer 1445 km, ongeveer 83 jaar geleden. ي التدريب العلى في م Aantal beschikbare varianten: 19 pagina’s in de categorie en 64 items.

De eenheid van de universiteit is de waarde van het collegegeld voor elk programma, en degenen die geïnteresseerd zijn in aanmelding kunnen meer te weten komen over de programma’s van de hogere klasse en de toelatingsvoorwaarden en het collegegeld via de link: «https://gsd .qu.edu.sa/content/p/389».

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *