Het Algemeen Directoraat van Paspoorten zette de inspanningen van het Koninkrijk der Mensheid voort om de paspoorten van de islamitische haven van Jeddah en de toegangsprocedures van de burgers van onze broederlijke en bevriende landen nauwkeurig en snel te beëindigen, terwijl het de zaken verwerkte van degenen die niet in het bezit zijn van inreisstempels of reisvergunningen in overleg met de vertegenwoordigers van hun land, en zorgden voor de nodige faciliteiten om hun reisprocedures te voltooien.

En de “Al-Javazat” werd geïntegreerd met het aantal overheidsinstanties vanaf het begin van de evacuatieoperaties vanuit de Republiek der Verenigde Staten op de steun van de locaties die waren aangewezen door de kracht van de menselijke en technische middelen, en gebruikte het potentieel om de terugkeerders te bedienen via de havens van de zee en de zee.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *