Het doel van de non-profitovereenkomst ondertekend door de stad Mohammed bin Salman met het Cordon Blue Institute of Arabic Education, een van de toonaangevende educatieve centra ter wereld binnen de Cordon Blue Culinary Arts Group en Hospitality Management Agreement, is om de samenwerking te versterken met de ondersteuning en ontwikkeling van Saoedisch talent op het gebied van culinaire kunsten, zowel lokaal als internationaal, en in de stad Muhammad bin Salman.

De oprichting van de “Mahādeh lo Kordon Blue Al-Arabiya للتعليم” als onderdeel van de inspanningen van de Culinary Authority om de efficiëntie van de culinaire kunstensector in het Koninkrijk te verhogen, om het nieuws van de wereld toegankelijk te maken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in leren, en om educatieve opties bieden die toegankelijk zijn voor alle etnische academies en culinaire instellingen.

Het is belangrijk dat u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld. Wat is de beste manier om geld te verdienen? Nu, ik heb mijn account geopend.

De president van de stad Mohammed bin Salman bevestigde dat de stad in 2030 zal worden beschermd door Saoedi-Arabië; Hoe u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld Dit is het enige wat u hoeft te doen.

Het is belangrijk dat u de kosten van het gebruik van uw wasmachine kunt zien. Als u een probleem heeft, kunt u uw geld verdienen الكلاسيكية.

De president en uitvoerend directeur van de Blue Cordon, Andriy Kwantro, zei: “De stad van Muhammad bin Salman is niet winstgevend, het is de perfecte plek voor een school die de eerste zal zijn in het koninkrijk Saoedi-Arabië, en het zal voorkomen degenen die er baat bij hebben, doen verschillende culturele ervaringen op het gebied van koken op.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *