Tsaar Ambassadeur van Khadim Al-Haramin Al-Sharifin naar het Sultanaat van Oman Abdallah bin Saud Al-Anzi, de Internationale Tentoonstelling van Hoger Onderwijs “Jeedeks”, gelegen in het centrum van Oman voor conferenties en tentoonstellingen, in de hoofdstad van Oman, Muscat , in de periode van 30 april tot 2 mei, waaraan een aantal Saoedische universiteiten deelnemen.

Tijdens zijn bezoek aan de tentoonstelling had de Saudische ambassadeur een ontmoeting met de deelnemende universiteiten van Saudi-Arabië, te weten: University of Al-Qasîma, University of Al-Taifah, University of King Abdulaziz, University of Princess Noorah, en University of Islam in the stad Al-Manura. En de uitdrukking van de wetenschappelijke en onderzoekskant van de universiteiten van het Koninkrijk, die komt met de zegen van God en vervolgens met de steun van onze soevereine regering, vervolgens de Heer van de Heilige Moskee, koning Salman bin Abdulaziz Al Saud, en Zijne Hoogheid de minister, Hamad bin Salman bin Abdulaziz, de premier – moge God hem beschermen – en de minister

En kijk wat de universiteiten bieden op het gebied van programma’s en prestaties en wat ze in hun faculteiten hebben, waar de vleugels van de universiteit bezoekers de kans geven om meer te weten te komen over de onderwijsomgeving die ze bieden, en om de leidende rol van Saoedi-Arabië te definiëren universiteiten bij het ondersteunen en ontwikkelen van wetenschappelijk onderzoek en inspanningen om de gewenste doelen te bereiken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *