Als je 447 centimeter en 2255 berichten hebt, is dit heel eenvoudig.

Het syndicaat van Soedanese artsen meldde vandaag in rapport nr. 18 dat de botsingen tussen de snelle ondersteunende troepen en de strijdkrachten voor de zevende achtereenvolgende dag nog steeds aan de gang zijn en ertoe hebben geleid dat meer slachtoffers zijn vastgehouden tot het moment dat het rapport werd gepubliceerd. uitgegeven in de hoofdstad en de regio’s, wat aangeeft dat er veel gewonden en doden zijn niet opgenomen in deze samenvatting vanwege het gebrek aan toegang tot ziekenhuizen vanwege de moeilijkheid van transport en de veiligheidssituatie in het land.

Volgens het rapport is het aantal doden vanaf het begin van het conflict gestegen tot 447 doden onder burgers en gewonden tot 2.255 slachtoffers onder burgers.

Ze legde uit dat er gisteren, de eerste dag van mei, 6 doden waren onder burgers en 78 gewonden onder hen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *