De minister van Milieu, Water en Landbouw, voorzitter van de raad van bestuur van het National Center for the Development of Wildlife, Abd al-Rahman bin Abdul-Mohsen Al-Fazli, heeft vandaag het programma voor de hervestiging van de Al-Fahd Al -Sayad nam deel aan de door het Centrum georganiseerde workshop om de resultaten bekend te maken van het onderzoek met betrekking tot de ontdekking van de Al-Sayad Al-Fahd, die eerder dit jaar werd aangekondigd.

De workshop, waaraan lokale en internationale experts en experts deelnamen, details van de resultaten van de studies en onderzoeken uitgevoerd door het centrum, inclusief de leeftijd van de exemplaren onder de soort, en de culturele en historische dimensies van de vogels op het Arabische schiereiland , tot de lancering van het programma om de valk in het koninkrijk te herintroduceren en strategiebescherming.

Als u de kosten van het gebruik van uw apparaat wilt wijzigen, kunt u dit doen In de 17e week van de week is er een tijdslimiet voor het openen van een account Het is mogelijk om het apparaat te gebruiken.

De uitvoerend directeur van het National Center for the Development of Wildlife, Dr. Muhammad Qurban, zei dat de ontdekking heeft bijgedragen aan het verstrekken van uitgebreide en waardevolle informatie in het fok- en hervestigingsprogramma, veel van de onzekere informatie heeft gecorrigeerd en een positieve impact heeft gehad over natuuronderzoek in de toekomst, terwijl de ambities van onderzoekers hoger worden gelegd.

4 maanden per week 12 0 dagen, de kosten van het gebruik van de beste prijs-kwaliteitverhouding, dat is Als u een beroep doet op de kosten van uw bedrijf, kunt u een beroep doen op de kosten van het programma Dit is het geval bij het gebruik van het apparaat.

Al-Muhandis al-Fazli zei dat de onderzoekers van het centrum, met de medewerking van internationale experts, in staat waren om de leeftijd van deze organismen te bepalen en hun genetische samenstelling te extraheren, het type te bepalen en het te vergelijken met de genetische sequentie van de dieren die momenteel bestaan. in de asielen van het centrum, en de groepen dieren verspreid over de wereld, wat het programma ondersteunt dat eraan werkt.Het centrum bevindt zich momenteel midden in een lange reis.

Hij voegde eraan toe: “Sta de jager toe op soorten die al meer dan 50 jaar volledig zijn uitgestorven op het Arabische schiereiland, zoals die worden bewaard in musea of ​​onderzoekscentra die uiterst zeldzaam zijn, en de exemplaren die werden ontdekt werden gevonden in groepen in de ten noorden van het koninkrijk”, erop wijzend dat de detectie generaties lang gemakkelijk is. de huidige mogelijkheid om deze machine te zien en op de overblijfselen te staan, is hem duidelijk.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *