Hoe u uw geld kunt verdienen Als u het apparaat gebruikt, kunt u het beste het apparaat gebruiken.
En bint het directoraat dat de regio Mekka zal worden getroffen door matige tot zware regenval, dit kan leiden tot de stroming van de wind en de snelle winden die stof en stof veroorzaken, inclusief Al-Taif en Misan en Adm en Al -Rama en Al-Radiyat en Tarb en Verniyah en Al-Muyeh en Qiya, en het effect zal zich uitstrekken tot de gebieden van Asir, Al-Baha, Jazan en Najran.
En hij wees erop dat hij verwachtte dat de lengte van de lichte regen tot matige en actieve snelheid zou zijn, waardoor stof en stof zou ontstaan ​​in de regio van Riyad, inclusief het verzamelen en de woestijn en de schaduw en het zand en de wind en de mensen en de valleien van Al-Salil, en het effect zal zich uitstrekken tot de regio’s Al-Qassim en het Oosten.
Het is belangrijk dat u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld. والمـتنق عـ bij water, rivieren en dammen, en er niet in te zwemmen omdat dit plaatsen zijn die daarvoor niet geschikt zijn en een vorm vormen, en zich via verschillende media in te zetten voor openbaar onderwijs verkooppunten en sociale netwerksites

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *