Het positieve gelijkspel tussen Real Madrid en Manchester City in de halve finale van de terugwedstrijd van de Europese Champions League werd beslecht met een doelpunt voor elk team tijdens de ontmoeting in het Santiago Bernabeu-stadion.

Vinicius stond Real Madrid niet toe om op te schuiven in de tweede helft van de wedstrijd, maar hij kon druk uitoefenen en er zijn voordeel mee doen, maar hij kon er niet van profiteren.

Met ons begin van de tweede helft begon RIAL voor amusement te zorgen.Met nog 50 minuten te gaan, betrad RIAL Madrid het operatiegebied met korte runs, die eindigden met een door benzine aangedreven keeper die de keeper ervan weerhield de hoek te verlaten ten gunste van Riya voor de lol In de tweede helft.

En uiteindelijk is de reactie privé van de Bruin aan de rechterkant met 51 minuten.

Alaba bleef Holland, die de bal in de 55e minuut binnenschoot, elke adempauze dichtknijpen, en de Oostenrijker probeerde het net van Real schoon te houden, maar in de 67e minuut wist Bruin met een prachtig schot gelijk te maken in het voordeel van Alhab City. schot vanaf dezelfde plek als het doel in de eerste helft, ondanks controle en grote druk.

En in de 78e minuut speelde het hoofd van Benzema, dat in de richting van het doel stond, na een gestage trap een voorzet in de verre hoek richting de Franse aanvaller, maar de gelijkspel eindigde en de ontmoeting eindigde met dit resultaat.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *