Als u “تويوتا” gebruikt om de inhoud van het programma te wijzigen, gaat u naar “دايهات Het is mogelijk dat er 88 mijl per jaar in de lucht vallen. Als u het apparaat gebruikt, is het mogelijk om de wasmachine te gebruiken.

Het bedrijf legde uit dat het een deel van de deur voorbereidde in de veiligheidstests van de zijveiligheidstests die werden uitgevoerd voor 88 duizend auto’s, aangezien de deur van de betrokken auto’s werd aangepast met de “spleet” om de risico’s in de test te verminderen .

Het wees erop dat de binnendeur met een scherpe rand kan breken en de berijder kan verwonden wanneer de zij-airbag uitzet bij een ongeval.

Hoe u uw geld kunt verdienen met uw geld verdienen

Als u het programma ‘Slaapkamer’ gebruikt, kunt u het beste uw geld verdienen Gebruik het apparaat niet.

Het hoofd van het bedrijf zei: “Er wordt gecontroleerd hoe het zijpaneel van Yars-auto’s en andere voorbeelden moet worden vervangen om de veiligheid te testen.”

Als u een probleem heeft met het gebruik van uw geld, kunt u het beste uw geld verdienen. Dit is het enige wat u hoeft te doen.

U kunt het programma ‘Vertrouwen’ op de juiste manier instellen Hoe werkt het? Dit is het geval.

Het omvat Altarz al-Aksiyaa Toyota Yaris Atifs gemaakt in Thailand vanaf augustus 2018, en “Birooda Aksia” gemaakt in Maleisië vanaf februari.

Het bedrijf zei dat onder de voertuigen die meer dan 88 duizend voertuigen bevatten, er 76 van de Yars-modellen zijn, die bestemd zijn voor Thailand, Mexico en het Koninkrijk van het Koninkrijk Saoedi-Arabië.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *