De inzamelingsactie bracht Saoedi-Arabië bijeen om 1,5 miljoen ryan op te halen.

In de vorm van een geldprijs van 1 miljoen rials en 448 pond sterling, met een prijs van 1 miljoen rial en 448 pond sterling Er zijn 11.708 kosten verbonden aan de kosten van het geld.

Als u een van de beste manieren vindt om uw geld te verdienen, moet u het geld verdienen لمستعة “سهام” om te helpen شعب السوداني الشقيق.

Dr. Abdallah bin Abd al-Aziz al-Rabiiyah, de adviseur van het koninklijk hof, zei ter gelegenheid van de lancering van de campagne: “Het is in overeenstemming met de instructies van de Koning van de Heilige Moskee en Zijne Hoogheid, mei God bescherm hem, dat het King Salman Relief Centre de openbare donatiecampagne voor de slachtoffers van Soedan lanceert, niet Als u een wasmachine gebruikt, kunt u de wasmachine gebruiken.

Hij legde uit dat donaties zullen worden verzameld via het “Saham” -platform van het King Salman Relief Centre, en ook via de “Saham” -applicatie of de gemeenschappelijke bankrekening die aan de campagne is toegewezen of via de meerdere donatiekanalen op de website van het centrum, en bevestigde dat de campagne omvat het bieden van hulp en medische hulp aan de getroffenen.

Hoe u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld ة.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *