Het gezicht van de minister van Informatie en Cultuur en Toerisme van Jemen, Muammar Al-Iriani, bedankt en dankbaarheid aan het Koninkrijk Saoedi-Arabië voor zijn medewerking in de stad van meer dan 700 Jemenitische burgers in Soedan aan de stad Jeddah.

Als u de kosten van uw telefoonrekening wilt wijzigen, kunt u de kosten van het programma wijzigen Als u een wasmachine gebruikt of een wasmachine gebruikt, kunt u de wasmachine gebruiken.

وتابع معمر الإرياني: “Tuntalq 4 vluchten op 17 juli en maandag van de stad Bursudaan naar de stad Aden, en de luchthaven van Sana’a International, op de tekst van 720 studenten en kinderen van het Jemenitische volk in Soedan die willen terugkeer naar het land van het land.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *