bespreking van Prins Faisal bin Farhan bin Abdullah, de Saoedische minister van Buitenlandse Zaken, vandaag in Jeddah met de minister van Buitenlandse Zaken van de Republiek Duitsland.

En na de officiële discussiesessie werden de sterke Saoedisch-Duitse betrekkingen herzien en konden ze deze versterken en ontwikkelen ten voordele van de gemeenschappelijke belangen, naast intensieve discussies over coördinatie tussen de twee in veel regionale en internationale kwesties, vooral op politiek, veiligheids- en economisch gebied.

Het is belangrijk dat u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld. Als u de kosten van uw telefoonrekening wilt wijzigen, kunt u uw geld verdienen Het is mogelijk om de wasmachine te gebruiken.

Omdat de discussies gingen over het belang van inspanningen op alle niveaus en niveaus om al-Rûy al-Mushtar كة te bereiken, evenals een discussie over het vermogen om de inspanningen van de steden in de wereld te versterken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *