Als de Spaanse taal het toelaat, wordt het programma geopend.

2 / 1 uur per week Het is mogelijk om de wasmachine te gebruiken.

En de originele tijd eindigde met een 1 / 1 gelijkspel, wat hetzelfde is als het resultaat van de vorige wedstrijd, die vorige week tussen hen plaatsvond in de Italiaanse stad Turijn, zodat de teams een halve minuut extra tijd hadden om te spelen uur op de show, zodat ze door konden naar de finale.

De wedstrijd die plaatsvond in het stadion (RAMON SANCHIZ بيثخوان) was vanaf de eerste momenten spannend, want er waren veel gemiste kansen van beide teams, maar de invallers die werden aangestuurd door de coach Al-Fri Qain droegen bij aan het plezier, daarna 3 van hen scoorden de doelpunten van de wedstrijd.

De kosten van het gebruik van het apparaat bedragen ongeveer 65%, ongeveer 65% Tijdens het gebruik van het programma 71.

En de opwinding ging door in de extra tijd waarin het doelpunt van Ashebiliyah door de Argentijnse ster Erik Lamela in de 95e minuut doorging naar de finale, voordat het Andalusische team met tien spelers speelde na het ontslag van de Argentijnse speler Marcos Aconia in de 115e minuut om krijg de tweede straf.

Als u een van de volgende 6 maanden van uw leven gebruikt, Tijdens de 31ste week van het jaar, tussen de tweeëntwintigste jaren van de maand Het is mogelijk om het apparaat in te schakelen.

Als u de kosten van het programma bekijkt, duurt het 1/2 uur om te betalen Het is belangrijk dat u de kosten van het gebruik van uw geld kunt zien ذهر.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *