Een paar uur scheiden ons van de start van de vlucht van de Saoedische luchtmacht, Rianah Barnawi en Ali Al-Qarni naar de internationale luchtmachtbasis, en de bevoegde autoriteiten in het Koninkrijk zullen de nodige voorbereidingen treffen voor de historische vlucht .

Tijdens de wetenschappelijke reis van de astronauten van Saoedi-Arabië naar het internationale ruimtestation worden wetenschappelijke experimenten en onderzoek uitgevoerd en de resultaten ervan dragen bij aan de bevordering van de positie van het Koninkrijk Saoedi-Arabië in de wereld op het gebied van ruimteverkenning en menselijke dienstverlening, en de rol van Saoedische onderzoekscentra.

11 onderzoek en wetenschappelijke experimenten in de omgeving van kleine zwaartekracht, en 3 interactieve educatieve experimenten met studenten en vrouwelijke studenten van scholen in het Koninkrijk, zodat het totaal aan experimenten 14 experimenten is gericht op het onderwijzen van menselijk onderzoek en celwetenschap , en industriële experimenten in de omgeving van kleine zwaartekracht.

De experimenten omvatten het nemen van bloedmonsters en biologische monsters om de vitale indicatoren die verband houden met ruimtereizen te controleren, en een kaart te tekenen van veranderingen in lengte, bouw en genetische samenstelling.

De beste manier om te zwoegen en te zwoegen is geschikt voor het grootste deel van het bereik, de grootste loyaliteit Het bereik van een satelliet op het oppervlak van de maan en Mars.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *