Publicatie en publicatiedatum 27 mei 2023. ات في الملكة العلمية حول الذهب.

Het ministerie voegde in een tweet op de sociale netwerksite “Twitter” toe dat de wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd door meer dan 9.000 studenten op de grond, in verband met de experimenten van de Saoedische ruimtepiloten Ryan Al-Barn Awi en Ali Al-Qarni, in het internationale ruimtestation ISS.

Het is belangrijk dat u de kosten van het gebruik van uw geld kunt zien. Als u een wasmachine gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het apparaat niet in de weg staat.

Ze wees erop dat er 3 experimenten op verschillende tijdstippen zullen worden uitgevoerd, en vandaag zal ze experimenteren met “antar al-al” wan al-qaliyah” voor studenten en studenten van de bovenbouw van de basisschool.

وتجري تعريفة “التايرات الورقية الفضائية” voor studenten en studenten van de tussenfase 28 mio.

كما تجري تعليقة “حتابة تصفيف الحامعة”, لطلاب وتعامة الحذة السعوديةة, elke dag op 29 mei.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *